24 lutego 2021 Maciej Filipkowski
W odcinku audycji Zaprojektuj Swoje Życie, gdzie gościem był Tomasz Szuba rozmawialiśmy o niemarnowaniu żywności na skalę hotelowej i restauracyjnej gastronomii. W dzisiejszym #NIECODZIENNIKU zaglądamy do waszych kuchni i lodówek. Nasz gość dzieli się ciekawymi wskazówkami jak zdefiniować domowy food-waste i jak podejść do tematu mądrze i z większą świadomością.
Facebook: https://m.facebook.com/zaprojektujswojezycie/
Instagram: https://www.instagram.com/zaprojektujswojezycie.pl/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/audycja-zsz/
Aby nie przegapić kolejnego inspirującego odcinka audycji pamiętajcie o subskrypcji na YouTube lub waszych ulubionych aplikacjach gdzie słuchajcie podcastów.
Spotify: https://spoti.fi/2VYPLgc
iTunes: https://apple.co/2VXB25k
Wspieraj być może najlepszą audycję w polskim internecie. Zostań współtwórcą i zobacz jak powstaje niezwykle ciekawa audycja – Zaprojektuj Swoje Życie. Dołącz do nas! Twój czas i Twoje wsparcie jest dla nas bardzo wartościowe.
Jak to zrobić? To proste. Odwiedź nas na https://patronite.pl/zsz i zostań Patronem już dziś.